Hirdetés

Kings and Castles - Havonta egy DLC

|

Chris Taylor is megadta magát az aktuális trendnek, következő játékához futószalagon érkeznek majd a letölthető tartalmak.

Hirdetés

Chris Taylor, a Gas Powered Games feje hosszúra nyúlt sci-fi kitérőt követően ismét visszakanyarodik a fantasy elfekkel, törpékkel és sárkányokkal szegélyezett ösvényeire legalább egy játék erejéig.



A Kings and Castles valamikor jövőre érkezik PC-re és Xbox 360 játékkonzolra, amibe számos játékelemet átmentettek a Supreme Commander sorozatból. Példának okáért a még mindig javításra szoruló Freeflow útvonalkeresőt, valamint a szinte korlátlan zoom lehetőségét és a gigantikus pályákat. A grafikai motort a Supreme Commander 2-től örökölte az új játék, ami látvány tekintetében visszalépés ugyan az első részhez képest, ám cserébe gyengébb konfigurációkon és konzolon is gond nélkül elfut majd.



De nem is azért ragadtam billentyűzetet, hogy felidézzem, mi az, amit már nagyjából a bejelentés óta tudni lehet a Kings and Castles viselt dolgairól, hanem azért, hogy megosszam veletek, amit Chris Taylor osztott meg a sajtóval: Havonta egy DLC-t terveznek majd kiadni a játékhoz. "A letölthető tartalmak modelljét egészen új szintre kívánjuk felemelni"-mondta Taylor. Ezen felül azt is megpendítette, hogy a játék előfordulhat, hogy a játék valamilyen formában támogatni fogja a mikro-tranzakciókat is.
Ezek után érdekel még valakit, hogy elmondás szerint több titkos projektet is futtatnak párhuzamosan, amelyek még bejelentésre várnak?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)