Hirdetés

Kingdom Hearts III - az új trailer a Hős6os karaktereit is bemutatja, jön egy VR spin-off

|

Aki esetleg tartott attól, hogy a trilógia záróepizódjában kevés új világot kapunk, az most már tényleg megnyugodhat.

Hirdetés

A Kingdom Hearts III is ott volt a PlayStation TGS-t megelőző eseményén, és egy új trailerben mutatott be eddig le nem leplezett karaktereket. A Hős6os hősei már biztosan benne lesznek a kalandban.

Hirdetés

Mivel az elmúlt 5 év talán legjobban várt JRPG-jéről van szó (a Persona 5-ön kívül, de az már megérkezett), a Tokyo Game Showra biztosan rengeteg újdonsággal készülnek még a Square Enix-es srácok. Ettől függetlenül a mai trailer is bőven elég kedvcsinálónak.

A Kingdom Hearts III trailer után egyébként egy kis kedvcsinálóval bejelentette a Square, hogy egy Kingdom Hearts VR élménnyel is készül, de hogy ez pontosan mit takar, még nem tudjuk

A játék 2019. január 25-én érkezik Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)