Hirdetés

Kínában játékkapszulákat emeltek a vásárlást intéző asszonyok férjeinek

|

Amíg a életed nője éppen elkeveredett a bevásárlóközpont árcímkéi között, addig te nyomhatod a Tekken 3-at egy ilyen fülkében.

Hirdetés

A kínai Global Harbour bevásárlóközpont kitett különleges fülkéket, ahol a játékos férjek ücsöröghetnek és régebbi játékokkal üthetik el az idejüket, amíg feleségeik a bevásárlást intézik. A BBC "férj tárolóként" hivatkozik ezekre, és nem állnak messze az igazságtól.

Mindegyik ilyen kapszulában van egy nagyobb monitor, egy erősebb gép, és legalább egy kontroller a kényelmes gamer szék mellett. A használatuk egyelőre ingyenes, de ez a jövőben változni fog. Később az érdeklődőknek a mobiljaikkal kell fizetniük a szolgáltatásért.

Akik már próbálták, azoknak nagyon bejött a dolog. Egy Mr. Yang nevű felhasználó szerint az ötlet sokkal jobban tetszett neki mint számított rá, és várakozás közben a Tekken 3-t tolni olyan érzés volt, mintha megint iskolás lett volna.

Mondjuk a hír hallatán a nőknek is akadtak kérdéseik, melyek teljesen jogosak.

"Ha a férjem csak játszani akar menni, akkor minek vigyem ki otthonról?" - kérdezte egy névtelen hölgy.

Az egyetlen probléma jelenleg, hogy zárt terekről van szó, így rettenetesen izzasztó lesz odabenn perceken belül, de a következő verzióra remélhetőleg ezt is javítják majd. Az új változatok decemberben kerülnek majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)