Hirdetés

Killzone 2 - Pontosításra váró európai megjelenés

|

Még nem lehet tudni pontosan, mikor érkezik meg kontinensünkre a PlayStation 3 exkluzív Killzone második epizódja.

Hirdetés

November ötödikén leleplezték a PlayStation 3 tulajdonosok egyik legjobban várt produktumának megjelenési dátumát, a Killzone második epizódja 2009. február huszonhetedikén kerül hivatalosan forgalomba Amerikában. A három évvel ezelőtti E3 kiállításon látott CGI videóknak köszönhetően mindenki elraktározta magában a játék nevét, a fejlesztők, hosszú ideig hallgattak magukról, majd az elmúlt hónapokban elkezdték önteni a képeket és videókat, természetesen legnagyobb örömünkre. A megerősített megjelenési dátummal problémáink adódhatnak, elvégre amerikai debütálásról beszélünk, a Sony illetékeseit több médiaorgánum is felkereste, hogy kicsikarjanak belőlük valami elfogadható választ az európai megjelenéssel kapcsolatban. Angliai munkaközösségük szóvivője röviden csak annyit mondott, Európában hasonló megjelenési időponttal számolnak, mint Amerikában és a későbbiekben további információkkal jelentkeznek.

killzone2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)