Hirdetés

Killzone 2 - Feloldható perkek és ranglétra

|

Nyilvánosságra hozták a Killzone 2 megszerezhető perkjeit, valamint megtudtuk milyen rangokon kell átrágnunk magunkat.

Hirdetés

A Call of Duty 4: Modern Warfare játékmenetének szerves részét képző perkek gigantikus hullámként végigvonultak a széria rajongótáborán. Egyesek fél karjukat odaadták volna száműzetésükért, míg mások örömmel fogadták a featúrát. Lehet gyűlölni vagy utálni, a Killzone második részében biztosan találkozni fogunk a kasztokhoz kötött multiplayer jutalmakkal. A Guerrilla Games közzétette grafikonját, melyről tisztán leolvasható jövőbeli életképünk és társadalmi megosztottságunk, természetesen kizárólag Killzone 2-re vonatkozóan. A hadnagyi rang eléréshez 800 pont szükséges, mellyel feloldhatjuk az Engineer Badge-et, bár további magyarázkodás nem szükséges, minden megtalálható a méretes táblázatban. Az aranylemezre került alkotás megjelenése nyakunkban liheg, várhatón még több részlethez jutunk hozzá februárig. Kattintsatok a gépre és nagyobb méretben élvezhetitek.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)