Hirdetés

Killzone 2 európai demó

|

Lesz Európában Killzóne demonstrációs verzió, azonban a Sony illetékesei még nem árulták el mikorra várhatjuk.

Hirdetés

Kontinensünk játékosai hatalmas megtiszteltetésben részesülhetek egy meghatározhatatlan időpontban, ugyanis a Sony Computer Entertainment Europe illetékesei megerősítették a Killzone 2 európai tesztverziójának jövőbeni becsapódását. Mint eddig számtalan alkalommal megemlítettük, kizárólag a Sony fekete szörnyetegével rendelkező konzolosok élvezhetik produktumot, melynek európai megjelenése február huszonhetedikére tehető. A kipróbálható verziót a PlayStation Store rendszerén keresztül szivattyúzhatjuk le teljesen „normális körülmények" között. Normális körülmények alatt feltételezhetően a sima paraszti ésszel értelmezhető letöltésre céloznak, magyarán szólva nem csak az előrendelők juthatnak hozzá. Amerikában minden GameStop előrendelő exkluzív Killzone 2 tesztlehetőséghez jut, a jenkik már február harmadikán nekiláthatnak lövöldözni. Reméljük mihamarabb előrukkolnak a Killzone 2 demonstrációs verziójának megjelenési dátumával.

killzone_2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)