Hirdetés

Kill Strain megjelenés - ekkor jön PS4-re a shooter

|

A Kill Strain egy felülnézetes, többjátékosra kihegyezett shooter lesz néhány érdekes csavarral és már azt is tudjuk, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Hirdetés

A Sony Computer Entertainment még a 2014-es PlayStation Experience-en jelentette be a Sony San Diego felülnézetes, multiplayerre építő twin-stick lövöldéjét. Azóta nem nagyon hallottunk a Kill Strainről, de most megtörték a csendet, ugyanis bejelentették a megjelenési dátumot. 

A Kill Strain játékmenetére pedig érdemes odafigyelni. Két 5 fős csapat küzd egymással és egy harmadik, kizárólag mutánsokból álló 2 fős csapattal, az emberek létszáma pedig folyamatosan fogyatkozik, amint megfertőzik őket. A meccsnek akkor van vége, ha minden zsoldos mutánssá változik avagy valamelyik fél bázisát sikerül elpusztítani. A fenti gameplay trailer tökéletesen bemutatja mindezt. 

A Kill Strain jelenleg még zárt béta fázisban van (itt regisztrálhattok rá), de már azt is tudjuk, hogy mikor jön a végleges, free-to-play modellű változat: július 19-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re, e a PS Plus előfizetők már július 12-től játszhatják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)