Hirdetés

Kijött az első kép az MW3 DLC-ből - COD-osok készítsétek a pénztárcátokat

|

Meglehetősen korán, már januárban megjelenik a MW3 első DLC-je. Az első kép már napvilágot is látott belőle.

Hirdetés

Ha egyszer egy üzlet beindul. Amennyiben igazak a híresztelések, a Modern Warfare 3 mindössze 16 nap alatt meghaladta az 1 milliárd dolláros árbevételt.

Ez valami egészen hihetetlen eredmény, soha játék még ilyen gyorsan nem ért el ekkora eredményt. Nem csoda hát, ha minél gyorsabban kipakolják a DLC-ket hozza, költsék csak el a karácsonyra kapott zöldhasúakat a COD-os lurkók. Mindössze egyetlen új képet adtak csak ki a játékból, további infóra majd valamikor januárban lehet számítani. Az biztos, hogy az Xboxos és PS3-as Elite előfizetők ingyen kapják meg a csomagot, gondolom a többieknek csengetni kell érte kemény 15 dollárt (minimum). Apropó Elite, hittétek volna, hogy a Activision COD közösségi szolgáltatása már 1 millió előfizetőt számlál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)