Hirdetés

Kiderült, mikor jön PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection?

|

Az Uncharted 4: A Thief's Endet és önálló kiegészítőjét egybefogó csomag közeleg a Steamre.

Hirdetés

Január végén jelent meg PlayStation 5-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, melyben a Naughty Dog kalandjáték-sorozatának két legutóbbi része, az Uncharted 4: A Thief's End és a The Lost Legacy felújított változatait találhatjuk meg. A remaster keretében három megjelenítési mód között válogathattak a játékosok, így rámehettek a natív 4K-30 fps kombóra, a felskálázott 4K-60 fps duóra és az 1080p-s, de 120 fps-sel süvítő módra is, mindezek mellett pedig a hangzás is élethűbb lett.

Mi magunk is meséltünk videóban arról, hogy mennyivel lett szebb a kipofozott csomag, és ennek, valamint a filmváltozat premierjének kapcsán összefoglaltuk az Uncharted játékok történetét is. 

Hirdetés

Az már a kollekció bejelentésekor kiderült, hogy PC-re is megkapjuk a Steamen keresztül, viszont idáig csupán annyit lehetett tudni ennek megjelenéséről, hogy valamikor 2022 folyamán várható.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hivatalos közlemény ugyan még nem érkezett, de a Valve rendszerének adatbázisából sikerült kilesni, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s verziója július 15-én érkezhet meg - lehet, hogy csak placeholder, a megerősítésig érdemes csak ceruzával felírni.

A csomag gépigénye azonban továbbra sem derült ki, ahogyan azt sem, hogy a termék támogatni fog-e olyan technológiát, mint a DLSS és az FSR.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)