Hirdetés

Kiderült, mikor jelenhet meg a következő nagy The Witcher játék

|

A Polaris kódnéven ismert új The Witcher részre várnunk kell még egy keveset.

Hirdetés

A CD Projekt a napokban nem finomkodott, bejelentett mindent, amin jelenleg dolgozik, viszont már a mennyiség láttán is egyértelmű volt, hogy a leleplezett újdonságokra még várnunk kell néhány évet. Lesz, amit nagyon sokára kapunk meg (például a Project Hadart, amit 2021-ben kezdtek el formálgatni, és sem a The Witcher, sem a Cyberpunk 2077 franchise-hoz nem kapcsolódik), és lesz, amire valamivel kevesebbet kell majd várnunk.

Hogy megfelelően lője be az elvárásokat, Adam Kicinski ügyvezető elmondta a befektetőknek, hogy a Polaris néven emlegetett, új trilógiát nyitó The Witcher játék megjelenése legalább három évre van tőlünk.

Hirdetés

"A Polaris esetében jelenleg a technológiát készítjük fel. Ez lesz az első projekt, amin egy új motor, az Unreal Engine 5 segítségével dolgozunk, úgyhogy szükség van némi extra munkára."

Kicinski szerint a későbbi részeknél rövidülhet a fejlesztési idő, nagyjából három év kell majd ahhoz, hogy el tudják készíteni őket. Ez nem jelenti, hogy a 2025-ben érkező Polaris után 2028-ban jön a folytatás, majd 2031-ben a harmadik rész, már a Polaris befejezése előtt elkezdhetik a többit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt, hogy a Project Sirius (egy újfajta, a Witcher világában játszódó játék, ami nem hardcore játékosoknak szól), a Project Canis Majoris (egyjátékos nyílt világú RPG külsős fejlesztőktől) és a Project Orion (a Cyberpunk 2077 folytatása) mikor érkezhet, még nem tudni, de nem kizárt, hogy valamelyiket előbb kapjuk meg, mint a The Witcher 4-et (vagy akármi is lesz a neve).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)