Hirdetés

The Big Blue - nem jön össze a vízalatti játék?

|

Milyen lenne a víz alatt kalandozni Oculus Rift támogatással? Úgy tűnik, nem érdekli az embereket. A The Big Blue fejlesztői segítségre szorulnak, de szerencsére van B-terv.

Hirdetés

Az Ecco the Dolphin című, részben magyar fejlesztésű játék folytatására nemrég írtak ki egy Kickstarter-kampányt. A vízalatti akció-kaland címe The Big Blue, illetve csak ez lenne, mert nem nagyon akar összejönni a közösségi kalapozás.

Hét nap van hátra, és még a tizede sincs meg az egyébként egyáltalán nem szerény összegnek (dollárban 665 000, forintban 152 millió), amely még a Carmageddon: Reincarnation minimumát is felülmúlja. A fejlesztők belátták, hogy talán nem gondolták át az ötlet eladhatóságát, ezért Ed Annunziata csapata egy B-tervvel is készült.

Ha nem jön össze a támogatás, újabb Kickstarter-kampányt indítanak a játék kisebb változatának elkészítéséhez. Kevésbé ambiciózus lesz a "The Little Blue", de remélhetőleg meggyőzi a játékosokat, hogy mennyire nagyszerű fejlesztésről is van szó. Ez lenne a kezdőlépés a nagyobb projekt felé.

Még Oculus Rift-támogatással is kísérleteznek, tehát esélyes, hogy valami igazán egyedi és különleges élmény lesz a játék, de abban igazuk van a fejlesztőknek, hogy egyelőre bizonyítaniuk is kell. A készülő játékról részleteket a Kickstarter oldalon lehet nézegetni, és ha valaki nem próbálta volna az Ecco the Dolphin című klasszikust, már egy ideje ott figyel a Steam rendszerében, megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)