Hirdetés

Kétmillió fontos hátszél a Killzone 2 számára

|

Hamarosan kétmillió fontos Killzone 2 reklámhadjárattal szembesülhet Nagy-Britannia lakossága.

Hirdetés

Online környezetben különösebb ráfordítások nélkül félelmetes mértékű elismeréshez, tetemes nagyságú rajongótáborhoz és közszerepléshez juthatnak napjaink ígéretesebb alkotásai, magyarán szólva hype szuperlatívuszokban. A Killzone 2 megjelenéséhez közeledve lassan lecsillapodnak a túlzott rajongást kritizálók, ugyanis szépen sorjában érkeznek a hivatalos bemutatók és a hozzájuk mellékelt magas pontszámok. Jelen pillanatban 95 pontos Metacritic mutatóval rendelkezik a média által az év egyik legjobb játékának kikiáltott játék. Nagy-Britanniában a Sony illetékesei elkülönítettek 2 millió fontot a Killzone 2 népszerűsítésére, hasonló mértékű marketingkampánnyal többek között még a Left 4 Dead büszkélkedhet. Filmszínházakban, televízióban, online felületeken, értékesítő egységekben és egyéb csatornákon keresztül ömlesztik a Killzone 2 reklámokat. A Sony biztos benne, hogy február végén megugrik konzoljuk eladási mutatója. Alan Duncan marketingfelelős szerint az ünnepi káoszt követi promóció busásan megtérül masszív kampányuknak köszönhetően. Eközben a Sony is megerősítette, hogy a játékhoz nem érkezik kooperatív játékmódot előtérbe helyező frissítés.

killzone2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)