Hirdetés

Két, teljesen eltérő karaktert irányíthatunk majd a Japánban játszódó Assassin's Creedben

|

Egy szamuráj és egy nindzsa lesz a történet főhőse, de egyik sem olyan, amire számítanánk.

Hirdetés

Miután a Valhalla szálait elvarrta, az idén megjelenő Mirage élvezi a Ubisoft figyelmét Assassin's Creed fronton, de nem titok, hogy számos további projekt formálódik még a cég stúdióinál. Ezek egyike a rajongók által régóta hiányolt korba és helyszínre, a feudális Japánba invitálja a játékosokat, ám a Ubisoft Quebec alkotására túl sokat kellett (és kell még) várni, így könnyedén megelőzte a hasonló témájú PlayStation-exkluzív Ghost of Tsushima, igencsak magasra helyezve azt a bizonyos lécet.

Sajtóértesülések szerint a Codename Red munkacímen futó akció-szerepjáték érkezésére leghamarabb 2024 őszén számíthatunk, de az sem kizárható, hogy 2025-re csúszik a premier. Ráadásul nem valószínű, hogy már idén sor kerülne a hivatalos leleplezésre, mivel az Insider Gaming úgy tudja, hogy az E3-ra nagy műsorral készülő Ubisoft a Mirage-t állítja majd rivaldafénybe, valamint megejti a VR-os Assassin's Creed Nexus bejelentését is.

Hirdetés

Szintén a már említett Insider Gaming az, amelyik új információkkal szolgált a Codename Redről. Ha nem tévednek a forrásai, akkor a szóban forgó Assassin's Creed játékmenetének stílszerűen a lopakodás és az észrevétlenség alkotja majd a gerincét, azaz muszáj lesz figyelmet fordítanunk a fényforrások kiiktatására és a holttestek (vagy csak elkábított áldozatok) elrejtésére is.

Kiderült továbbá, hogy két játszható karakterrel tervez a Ubisoft Quebec, méghozzá egy szamurájjal, valamint egy sinobival, azaz nindzsával. Ugyanakkor a fejlesztők feltétlenül szükségét érezték, hogy vigyenek egy kis csavart a dologba, ezért ha minden igaz, a szamuráj nő lesz, a nindzsa pedig egy afrikai menekült, és nem lennénk meglepve, ha képességek és felszerelésük tekintetében is jelentősen különböznének egymástól, eltérő játékélményt nyújtva.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)