Hirdetés

Két hónap múlva Európából startolhat a Killzone 2

|

Szinte minden napra jut valami említésre méltó Killzone 2 információ: Európában két nappal korábban érkezhet.

Hirdetés

Megnyitották a Killzone 2 információkat visszatartó vaskapukat, miután a Guerrilla Games iparosai kellemes ünnepeket kívántak mindannyiunk számára stílusos háttérképeikkel, örömteli hírekkel szolgálhatunk számotokra. Tegnapi sajnálkozásom PlayStation 3 exkluzivitása miatt mindössze jelzésértékű volt, igaz pontos címemet, illetve számlaszámomat elfelejtettem nyilvánosságra hozni, ennek ellenére boldogan fogadom a felajánlásokat. Amerikában február huszonhetedikén esedékes kilövése, a Sony szóvivője korábban úgy fogalmazott, az amerikai megjelenéshez hasonló időpontban kerülhet fel az európai üzletek polcaira. Legtöbben a második vonalba sorolták kontinensünket, kivételt képez a PlayFrance oldala, információk szerint két nappal a jenki megjelenés előtt már kezelésbe vehetjük a Killzone második epizódját. Hamarosan tonnányi videóval és képanyaggal jelentkezhetünk, ugyanis kipostázásra kerültek a tesztverziók.

kz2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)