Hirdetés

Készül a Secret Files 3

|

Kacskaringós úton derült ki, hogy Nina Kalenkov és Max Gruber hol szerelmesen összebújó, hol pedig épp hajbakapó párosa visszatér egy harmadik kaland erejéig.

Hirdetés

Az általam is jobban kedvelt komolyabb hangvételű (krimi, thriller, horror, stb.) vonalba illeszkedő Secret Files (hazájában Geheimakte) sorozat rövidesen elérkezik harmadik felvonásához.



Az orosz hősnő és német lovagja már utánajártak a Tunguz meteor rejtélyének (Secret Files: Tunguska), valamint megakadályozták az apokalipszis eljövetelét (Secret Files 2: Puritas Cordis), most pedig a Pi (3,14) titkának megfejtésével próbálkoznak.
Sokat tehát még nem tudni az új epizódról azt leszámítva, hogy az elődök nyomdokain először PC-re, majd valamivel később Nintendo DS-re és Wii-re is érkezik.

Secret Files 2: Puritas Cordis



Arról, hogy egyáltalán készül, a sorozatot jegyző Animation Arts még nem szándékozott csacsogni, lévén erőforrásaik túlnyomó részét a Lost Horizon című (Hamarosan őt is bemutatjuk.) point & click kalandjáték foglalja le. A Secret Files 3 létezéséről a FilmFernsehFonds Bayern alapítvány jóvoltából szereztünk tudomást, ugyanis ez a projekt is szerepel az általuk egyenként húszezer euróval támogatott játékok listáján.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)