Hirdetés

Késik a Shadow Warrior 3, ezzel sem játszunk már idén

|

Újabb játékot írhatunk fel a 2022-re halasztott címek egyre hosszabb listájára.

Hirdetés

Ha valaki megtette volna azt a szívességet, hogy egyetlen nagy cikkbe összegyűjti a 2021-es év játékmegjelenéseit (hoppá, itt is van!), akkor a második oldalra lapozva láthatnánk, hogy még mindig se szeri, se száma a pontos megjelenés dátum nélkül álló, ám idei premierrel bejelentett címeknek.

Mindeddig közöttük volt a Flying Wild Hog stúdiójában formálódó Shadow Warrior 3 is, amelyben a szószátyár Lo Wanget irányítva varázslatokkal és akrobatikus lövöldözéssel tarkított démonirtásban vehetünk majd részt.

Hirdetés

De nem mostanában, mert a legújabb előzetes nem hagy kétséget afelől, hogy a fejlesztőcsapatnak több időre van szüksége a játék befejezéséhez, és emiatt a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fejlesztett FPS valamikor 2022 folyamán fut csak be.

A tavaly óta az Embracer Group által birtokolt, és azon belül is a Koch Media szárnyai alá tartozó stúdió emellett még három másik vasat tart a tűzben: szintén a Devolver Digitalnak készíti a Trek To Yomit, a Jagexnek a Space Punks című játékot, a Focus Entertainmentnek pedig az Evil Westet. Az előbbiek mellett 2022-es időablak szerepel, míg a misztikus vadnyugati lövölde mellett 2021-es, de erős a gyanúnk, hogy utóbbi szintén halasztást szenved majd, hiszen már csak bő két hónap van hátra az évből.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)