Hirdetés

Késik a GreedFall fejlesztőinek új játéka, de a játékmenetet legalább megnézhetjük

|

A francia forradalmat steampunkosító Steelrising a tervezetthez képest csak hónapokkal később jelenik meg.

Hirdetés

A Nacon alá tartozó francia fejlesztőcsapat, a Spiders nagyon próbálkozik minden játékával, de még egyikkel sem sikerült igazán nagyot szakítania, pedig volt köztük egy Of Orcs and Men, egy Mars: War Logs, egy Bound by Flame, egy The Technomancer és egy GreedFall is.

Azt viszont nem lehet elvitatni a stúdiótól, hogy minden projektjükkel fejlődnek, így nagy érdeklődéssel várjuk, hogy mit tudnak kihozni a meglehetősen egyedi koncepcióval operáló akció-szerepjátékukból, a Steelrisingból. Ez ugyanis az 1700-as években játszódik, Franciaországban, a forradalom idején, csakhogy a történet nagy csavarja, hogy 16. Lajos királynak itt automatizált robotserege van, nekünk pedig egy forradalmár, Aegis bőrébe bújva kell szembeszállnunk vele. 

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy a Steelrisingot már júniusban játszhatjuk, ám a GameInformer cikkéből kiderült, hogy a megjelenési dátum szeptember 8-ra módosult. Kárpótlásként legalább kaptunk a készítőktől egy közel hatperces, fejlesztői kommentárral ellátott gameplay videót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ebben Jehanne Rousseau (a Spiders vezetője, társalapítója, vezető írója), Sébastien Di Ruzza (a dizájnért felelős rendező) és Ciaran Cresswell (lokalizációs vezető) mesélnek a játékról, valamint a felvételeknek köszönhetően ízelítőt kapunk a harcokból, a hangulatból, a felfedezésből, a karakterfejlesztésből és a bejárható területekre felosztott világból. Még egy mechanikus boss is megmutatja magát. 

A Steelrising megjelenésére tehát szeptember 8-ig kell várnunk, de legalább a fejlesztőket nem korlátozza le az előző konzolgeneráció, ugyanis az akció-szerepjáték a PC (Steam, Epic Games Store, GOG) mellett csak PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re lesz elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)