Hirdetés

Most már van második világháborús kártyajáték is

|

A varázslópókerek közé egy történelmi témájú játék kíván változatosságot vinni a Kards.

Hirdetés

A legtöbb gyűjtögetős kártyajáték a fantasy világokat veszi alapul, de a Kards fejlesztői más irányba indultak. Az 1939 Games inkább a második világháborúhoz nyúlt. A játékosok paklikat állíthatnak össze az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, a Szovjetunió és Japán hadseregeiből, de keverhetik is az államokat történelmileg nem kimondottan pontos kombinációkban.

Hirdetés

A Kards egy többlépcsős Tutorial móddal nyit, ami megtanít a játék alapjaira, bemutatja az egyes frakciók lapjait és játékstílusait, aztán szabadjára enged minket a különböző módokban. Lehetőségünk van egyszeri gyakorlómeccseket nyomni, de mehetünk rangsorolt mérkőzésekre vagy a draft módba, mely utóbbiban mindenki véletlenszerűen összerakott paklikkal nyomulhat.

A harcok során ugyan előfordulhat, hogy egy gyalogos katonával lenyomunk egy repülőt, de minden egységnek megvannak a maguk képességei. A Kards ingyenesen játszható, így egy próbakör nem fog kerülni semmibe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)