Hirdetés

Karcos Halo 3 lemezek - újratöltve!

|

Tovább pörögnek az események a hibás Halo 3 lemezek kapcsán: ami karcos kicserélik, azonban ami nem karcos, az se mind működik.

Hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy egy egyszerű csomagoláshiba miatt a lemezek gyakran összekarcolódnak. Ez a probléma most megoldódni látszik egy korrekt cserelehetőséggel, aminek keretében nem csak a Halo 3-ra, de egy jó adag, az év végéig eladott Xbox 360 játék lemezére is kiterjesztenek egy meglévő csereprogramot. A listán csupa Microsoftos cím van - a Halo 3 Limited Edition-ön kívül még másik tíz. Sajnos azonban egyedül a maximális tolóerőre kapcsolt hype-rakétákkal meghajtott Halo 3 lemezeit cserélik ingyen - egy darabig, 2008 február elsejéig - a többiért pedig 20 dollárt kérnek. Ráadásul a cserét sem túl egyszerű kivitelezni: ezzel kéne elküldeni a lemezt.
Emellett ráadásul más miatt is fájhat a Microsoft feje, mint a rossz nyelven beszélő Master Chief: számos felhasználó panaszkodik tökéletesen működő (néha pár napos), és legfőképpen minden más játékot pöpecül futtató konzoltulajdonosaként arról, hogy olvasási hibákat észlelnek, netán a játék bizonyos részei iszonyatosan szaggatnak. Minden jel szerint egy jó adag Halo 3 nem igazán akar működni egyes Xbox360 masinákban.

halo_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)