Hirdetés

Karácsonyi ajándéktipp a GameStartól - Look A Look

|

Lepd meg szeretteidet saját tervezésű fotókönyvvel, vagy naptárral!

Hirdetés

A novemberi GameStar lapjait forgatva, illetve a DVD-melléklet tartalmát böngészve jó eséllyel feltűnhetett nektek az ingyenes Look A Look szoftver.



A PC-vel és MAC gépekkel egyaránt kompatibilis szerkesztővel digitális fényképeinket felhasználva készíthetünk egyedi naptárt, illetve fotókönyvet saját célra, de ugyanígy meglephetjük velük szeretteinket is.
Karácsony közeledtével egyébként is több időt töltünk azzal, hogy kitaláljuk, kinek mit vásárolunk, s akkor még az elmélet gyakorlatba való átültetéséről nem is beszéltünk, hiszen nem elég kigondolni a meglepetést, el is kell fáradni valamelyik boltba, hogy megvegyük.



Megpróbálkozhatunk viszont a szokásos (zokni, pulcsi, nyakkendő, stb.) holmik ismételgetése helyett valami újjal és egyedivel, valami olyannal, aminek a születésében mi magunk is tevékenyen részt vettünk. Pontosan ilyenek a Look A Look szerkesztővel készített fotókönyvek és naptárak. A szoftver telepítése után választhatjuk ki, hogy milyen terméket szeretnénk létrehozni és mekkora méretben, ami végül az árat is befolyásolja. A hivatalos oldalon megtalálható útmutató részletes, fényképekkel illusztrált leírását követve kezdő felhasználók is pillanatok alatt elsajátítják majd a kezelését, és megannyi effektet és trükköt alkalmazva varázsolhatják egyedivé alkotásukat, amit a tervezés bármely szakaszában elmenthetnek, hogy egy későbbi időpontban folytathassák.
A megrendelt terméket végül 6-8 napon belül szállítják házhoz, ha nem az üzletben kívánjuk átvenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)