Hirdetés

Kane & Lynch - Dope Bag trailer

|

Már ajtónkon kopogtat a Kane & Lynch többszereplős játékmódjához illesztett ingyenes pályacsomagja. Videót csekkol!

Hirdetés

Néhány napja írtunk arról, hogy a kb. másfél millió példányban értékesített Kane & Lynch: Dead Men alkotói milyen meglepetéssel készülnek. Mindazok, akik megunták a páratlan páros fél világon átívelő ámokfutását, az ártatlan civilek sírását-rívását, s valamilyen csoda folytán a hazai Live támogatás hiánya ellenére képesek a roppant ötletes, Fragile Alliance címre keresztelt multiplayert elindítani, örömmel üdvözlik majd a négy térképet tartalmazó csomagocskát.



Ha valaki nem lenne tisztában vele, a Fragile Alliance-ban az a jó, hogy amint megszereztük társainkkal együttműködve a szajrét, elkezdhetjük halomra lőni őket. Elvégre miért is akarnánk osztozkodni? A pakk megjelenésének céldátuma továbbra is április 17. PlayStation 3 és Xbox 360 biztos, a PC még kérdéses.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)