Hirdetés

Jönnek még Sony játékok PC-re a közeljövőben, de a Bloodborne nincs a listán

|

Egy megbízható bennfentes szerint kár lenne várni a FromSoftware exkluzívjának átiratára.

Hirdetés

Olyan dolgot talált ki a Sony nemrégiben, amivel mindenki jól jár: korábban megjelent, PlayStation 4-es játékait átülteti PC-re, hogy egy új közönség élvezhesse őket, nem titkoltan azzal a céllal, hogy azok, akik nem akarnak éveket várni egy-egy átiratra, beruházzanak egy konzolra.

Ha ezt a lépést már nem is teszik meg, az sem baj, a PC-s portokon akkor is keres valamennyit a kiadó. 

A Horizon Zero Dawn és a Days Gone után sem áll le a gépezet, nagyon úgy tűnik, hogy az Uncharted 4 például jönni fog - a Bloodborne viszont a pletykák ellenére nem látogat el a platformra.

Hirdetés

Persze Lance McDonaldban is csak azért bízunk, mert aktívan foglalkozik a FromSoftware játékaival, és tudhat ezt-azt a Sony terveiről is. Állítása szerint hallott pár közelgő PC-s portról (nem nevezte meg egyiket sem), de a Bloodborne nincs köztük, ő is csak reméli, hogy valahol, valaki azért mégis dolgozik rajta.

Pedig a soulslike-ok steames népszerűségét látva ha valamit, azt érdemes lenne átpakolni. Reméljük, a Sony is hasonlóan látja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)