Hirdetés

Jól teljesít a Just Dance 3

|

Táncoslábúak figyelem! A limbóláznak ugyan már vége, de itt az új őrület, a Just Dance kapós lett.

Hirdetés

A Ubisoft mellkasát büszkén verdesve ma reggel bejelentette, hogy a Just Dance sorozatának 3. része elérte a 7 milliós eladott példányszámot.

Az októberben megjelent játék még Barack Obama amerikai elnököt is megtáncoltatta, akinek azonban elmondása szerint nem sikerült felülkerekednie lányai tánctudásán és minden alkalommal egyesre vizsgázott a velük szembeni táncpárbajokon.

A játék a tavalyi amerikai és angol eladási listákon is szépen teljesített, valamint csak a Black Friday rendezvény keretein belül több mint egymillió példány kelt el belőle, ezzel a Ubisoft-ot 76%-os uralomhoz juttatva a táncolós játékok terén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)