Hirdetés

Jól fogy az Xbox 360 HD DVD lejátszó

|

A HD szabványok háborúja jelenleg is zajlik, Amerikában azonban a HD DVD fronton új adatok jelentek meg.

Hirdetés

A HD DVD Group áprilisi jelentése szerint Amerikában a HD DVD lejátszók első éves eladási eredménye elérte a 100000 példányt, ami csak és kizárólag az önálló lejátszókra vonatkozik, azaz a PC-hez, vagy az Xbox 360-hoz készített változatokat nem számolták bele. A Microsoft szóvivője is nyilatkozott, mégpedig az Xbox 360 konzolhoz eladott HD DVD lejátszó kapcsán, amikből 155000 példányt sikerült eladni az amerikai piacon. A cég büszke lehet magára, hisz így ez a kiegészítő lett a legkelendőbb a konzolokhoz kapható eszközök között. A sikerhez minden bizonnyal az igen alacsony ár is hozzájárult, mivel a 200 dolláros árcédula igen baráti a jelenleg a piacon levő lejátszók között.

Címkék: #hd
Platformok: Xbox
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)