Hirdetés

[MOZI] Johnny Depp, a sorozatborbély

|

Jack Sparrow után Johnny Depp ismét egészen másfajta szerepben csillogtatja meg színészi képességeit. Tim Burtonnel való újabb közös filmjében Sweeny Toddot, a bosszúálló démoni borbélyt alakítja.

Hirdetés

A Sweeny Todd: The Demon Barber of Fleet Street kategóriája sem a megszokott horror/thriller, hanem egy igazi musical, tehát Johnny Deppet énekelni is hallhatjuk majd. Az eredeti alkotást Stephen Sondheimnek köszönhetjük, és ezt vitte filmvászonra a zseniálisan eredeti filmjeiről ismert Tim Burton.

Az 1800-as években játszódó sztori szerint Benjamin Barkert igazságtalanul küldik börtönbe, elszakítva őt családjától (feleségétől és lányától), akik ezáltal „becstelen sorsra” vannak kárhoztatva. Barker évekkel később Sweeny Todd álnéven visszatér és egy borbélyüzletet nyit, ahol vevőinek nem csak haját, hanem torkát is elvágja, a szeretője, Mrs Lovett (Helena Bonham Carter) pedig a feldarabolt testrészeket süteményekben elkészítve árulja London szerte.

A rendkívül sajátos hangulatú, tipikusan Burtonre jellemző film legfrissebb trailerjét ITT láthatjátok!

deppcs6_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)