Hirdetés

Jó Reggelt! 2012.10.22.

|

Kellemes lazulós hétfőt mindenkinek, így a hosszú hétvége felénél.

Hirdetés

Gondoltam, mivel ma ilyen hétvége van meg minden, bealszom lazán, de sajnos jött Chava a szeneslapáttal, szóval tessék parancsolni a viccek, aztán valami hírözön is jövöget, csak kell 1 KV.

Csörög a telefon, felveszi a fiú. Női hang: - Édesem, itt vagyok a plázában. Ooollyan cuki fölsőt láttam, 8.000 forint. Használhatom a kártyádat? 
- Ö ö persze édesem, használd nyugodtan. 
- Meg itt ez a cuki nyaklánc, 60.000 megvehetem ezt is?
- Persze szívem, vedd csak meg!
- Jaaa, és láttam egy gyönyörű utazásról ajánlatot, csak 200 fejenként, elmehetünk a barátnőimmel?
- Hogyne mehetnétek?! Utazzatok csak, én állom!
- Köszi drágám, szeretlek, sziaaa!
- Szia - mondja a srác, leteszi a telefont, aztán körbenéz: - Fiúk! Kié ez a telefon?

Bíró: Hol volt ön 1993. július 7.-én este nyolc órakor?
Tanú: Hol lettem volna? Otthon ültem, egyik szememmel a naptárat,
másikkal az órát figyeltem.

Megy a nyuszika az erdő szélén, és leesik...

Egy idős néninek elintéznivalója akad az okmányirodába. Az ügyintéző a papírok kitöltése után megmutatja neki, hol írja alá.
-Itt tessék aláírni.
-Hogyan írjam alá, kedveském?
-Úgy ahogy a leveleket szokta.
Így került a nyomtatvány aljára:
"Sok szeretettel, 
Nagyi"

Robin Hood haldoklik. Összegyűlnek a barátok, mindenki szomorúan álldogál a halálos ágy körül. Robin emígyen szól az összegyűltekhez:
- Hozzátok ide az íjamat emberek, lőnék még egy utolsót. Ahol leesik a nyílvessző, oda temessetek.
Így esett, hogy Robin Hoodot a szekrény tetejére temették…

Használati segédlet barátnőhöz:
1) RENDBEN: Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.
2) ÖT PERC: Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt. … … 
3) SEMMI: A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek ‘Semmi’-vel kezdődnek, általában ‘Rendben’-el fejeződnek be.
4) CSAK NYUGODTAN: Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!
5) HANGOS SÓHAJ: Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)
6) SEMMI GOND: Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.
7) KÖSZÖNÖM: Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy ‘Nagyon köszönöm. ’ – ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból ‘Tökmindegy’ lesz)
8) TÖKMINDEGY: Ez a női változata annak hogy b…. meg!
9) NE AGGÓDJ MEGOLDOM: Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: ‘Mi a gond?’ – amire a 3. ) lesz a válasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)