Hirdetés

Jó Reggelt! 2012. 12. 17.

|

Ejj, de reggel van! Ráadásul hétfő. Az időjárás meg pont olyan, ahogyan érzem magam...

Hirdetés

A nagy karácsonyi hajtás miatt nekem nem nagyon van mostanában hétvégém, de meglepő módon így is morózusabb vagyok a szokottnál, hétfő lévén. Fölösleges energia hiányában nem állok neki ezen morfondírozni, pedig biztosan egy csomó okosságot ki lehetene deríteni a hétfőkkel kapcsolatban. Inkább viccek...

Ebédelnek a fiatal házasok. Az ifjú férj hősiesen kanalazza az ételt, a fiatalasszony pedig talán azért is, hogy elterelje a figyelmét az ételről, állandóan csacsog.
- Tudományos cikkeket olvastam a napokban, amelyekben az orvosok azt írják, hogy egy felnőtt ember három-négy kiló sót eszik meg évente.
A férj felnéz, megáll a kezében a kanál:
- De nem egyszerre!

 

-Képzeld, ma egyszerre három fiatalember ugrott fel a buszon, hogy átadja nekem a helyét! – lelkendezik az asszony a férjének.
A férj óvatosan megkérdi:
-És elfértél, drágám?

 

A házasságkötés után a feleség így szól a férjéhez az első ebédjük alatt:
-Be kell vallanom, drágám, hogy én, sajnos, csak krumplistésztát és csirkelevest tudok főzni.
A férj felnéz a tányérból, és fintorogva kérdezi:
-És ez most melyik?

 

A hírszerzői szakmában közismert az a módszer, hogy egy erre a célra megfelelő külsejű hölgy felviszi az áldozatául kiszemelt diplomatát a lakására, ahol rejtett kamera segítségével felvételeket készítenek az illetőről szeretkezés közben. A kompromittáló képekkel aztán kezdődhet a zsarolás: ha ilyen és ilyen titkokat átad, megsemmisítik a fotókat.
Egy francia diplomatával is végigcsinálják mindezt. Amikor elkészülnek a fényképek, beállít hozzá egy ügynök, és elébe teríti a bizonyítékokat, amiktől az illetők sápadozni és reszketni szoktak, mert tudják, vagy a kémkedést, vagy a lelepleztetést kell vállalniuk.
A francia tüzetesen megszemléli a fotókat, és az ügynökhöz fordul:
- Hol lehet belőlük rendelni?

 

Magabiztos fellépésű, kihívó szépségű nő jelentkezik titkárnőnek.
- Gépelni tud-e? - kérdezi az igazgató.
- Lehet. Még nem próbáltam.

 

A vállalatvezető titkárnőjének posztjára három jelölt is akad; három ifjú hölgy. Az igazgató, hogy mutassa, mennyire híve a korszerű módszereknek, a válogatáshoz behív egy munkapszichológust.
- Kétszer kettes az mennyi? - hangzik a ravasz kérdés.
- Négy! - vágja rá az első jelentkező.
- Huszonkettő - így a második.
- Attól függ - mondja a harmadik. - Lehet négy, de lehet huszonkettő is.
A pszichológus közli, hogy több kérdés nincs, az eredményt várják meg odakint. Elégedetten fordul az igazgatóhoz:
- Most pedig a tudományos munkapszichológia módszerével elemezni fogom a válaszokat. Az első hölgy csakis a tényekre hagyatkozik, tehát egzakt gondolkodású, precíz és megbízható. A második jelöltnél a fantázia dominál, van intuíciója, érdekes egyéniség, képes önállóan kombinálni. A harmadik: nos, a harmadikra azt mondanám, hogy kifejezetten diplomata típus. Melyikre volna szüksége?
- A szőkére, amelyiknek olyan gusztusos, hosszú combjai vannak.

 

Szülésből vizsgázik a medika egy preparált modellen:
- Na, elég – mondja egyszer csak a professzor. – Most még az apát kellene jól fejbe vágnia a fogóval, és akkor az egész családot sikerült kiirtania.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)