Hirdetés

Jó Reggelt! 2011.04.08.

|

Mivel a szerkesztőségben már ezidőtájt is lázas munka folyik, mai Jó Reggelt rovatunk iPadről íródik.

Hirdetés

Hagyjuk a rímeket, jöjjenek a viccek.

Bob, a 70 éves, gazdag özvegyember egyik nap egy nagyon csinos fiatal nővel jelenik meg a golfklubban. A barátai csodálkozva kérdezik:
- Te, hogy tettél szert egy ilyen bombázó barátnőre?
- Nem a barátnőm, a feleségem - feleli Bob.
- Ezt nevezem! - mondja az egyik haver - És hogy vetted rá, hogy hozzád menjen?
- Hazudtam neki a koromról.
- Mit mondtál, hány éves vagy? Talán 50?
- Nem, azt mondtam, hogy 90.

- Nyissa nagyra a száját! - mondja a fogorvos a betegnek. - Úristen! Ennél lyukasabb fogat még soha életemben nem láttam!
Majd megint:
- Ennél lyukasabb fogat még soha életemben nem láttam!
A beteg megszólal:
- Idefigyeljen, felesleges kétszer mondania, anélkül is kellőképpen megijedtem.
- De hisz én csak egyszer mondtam. A második a visszhang volt.

A bivalycsorda olyan lassan halad, ahogy a leglassúbb tagja. Ha ragadozók támadnak rájuk, legelőször a leglassabban mozgó és leggyengébb bivaly esik áldozatul. Ez a természetes kiválasztódás jót tesz az egész csordának, mert az egészségesebb, erősebb egyedek maradnak meg. Az egész csorda együttes ereje növekszik a gyengék elhullásával.
Az emberi agy is hasonlóképpen működik, csak olyan sebességgel dolgozik, ahogyan a leglassúbb agysejtek. Jelentősebb alkoholmennyiség bevitele köztudottan pusztítja az agysejteket, melyek közül a lassúak és gyengék esnek először áldozatul. Így megállapíthatjuk, hogy a sör rendszeres fogyasztása segítségével kiiktathatóak a leggyengébb agysejtek. Ezért van az, hogy néhány korsó sör után sokkal okosabbnak érezzük magunkat.

Apám sosem bízott a bankokban, a pénzét mindig a fehérneműs fiókjában tartja. Köztudott, hogy a betörők a ruhásszekrényeket kutatják át elsőként, ezért vettem apámnak egy álcázott festékszóró tartályt, levehető kupakkal, amibe elrejtheti a pénzt.
- Most már biztonságban lesz a spórolt pénzetek. - mondtam anyámnak. - A betörők biztos, hogy nem keresgélnek a műhelyben, a barkácseszközök között.
- Nem is kell nekik. - felelte anyám. - Apád a festékszórót is az alsógatyái közé tette.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)