Hirdetés

Jó Éjt március tizenegyedikén, csütörtökön

|

Amíg nincs valakinek iPod Touch vagy iPhone a bírtokában, addig nem is hiányzik annyira.

Hirdetés

Mikor végre kezébe fogja, az első az, hogy mennyire szép. A második az, hogy mennyire okos. És még a játékokat nem is látta. Ne essen félreértés, nem vagyok Epölbérenc (ahogy ender valótlanul állítja), csupán kifejezem, mennyire jó kütyü. Ahogy a PSP is. Ahogy a DS is. Kár, hogy nekem egyik sincs. Még.

A nap legolvasottabb híre a Half-life 2: Episode Three új koncepciórajzával volt kapcsolatos, őt követi a PC-s játékok dobozos árusításának hanyatlása, majd az új F1 fícsöreinek részletezése.

A többi hírünket itt találjátok. Ma is volt GS Live, immáron a huszadik, ma is jó volt, nézzétek meg gyorsan.

Mai klipjeink Csubi90 kérésére érkeznek, ezek közül az első az általam is kedvelt Red Hot Chili Peppers zenekar She Looks to Me című száma.

Második pedig a 30 Seconds to Mars-tól a This is War, mely a Dragon Age: Origins egyik betétdala.

Számokat egyébként a profilomban vagy e-mailben lehet kérni. Az e-mail címemet megtaláljátok az újság impresszumában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)