Hirdetés

Jó Éjt február másodikán, kedden.

|

Ma igazán hasítottak a világ hírügynökségei, dőltek a hírek.

Hirdetés

S bemutatkozott legújabb kollegánk Csikand is, fogadjátok szeretettel!

Mai legnépszerűbb híreink a következőek voltak: első lett a Mortal Online és nyílt bétája. Második az Aliens vs. Predator többjátékos módjairól szóló hír lett. harmadik helyre pedig Eskin filmkritikája került a Sherlock Holmes filmről.

Ma 20 hírünk volt, tehát akad még olvasnivaló épp elég....

Mai videóink közül első a zsenialitásé - tegnap fedeztem fel ezt a friss bandát, el is dobtam az agyam tőlük. A Rock Sugar elképesztő minőségű dallamos rockzenét kever - nem mixel, hanem mashup módszerrel idegen daloakt kever össze. mostani klipjük címe  Don't Stop The Sandman (gyk Metallica: Enter the Sandman és Journey: Don't Stop Believin' mashupja) - s be kell valljam zenekar honlapján még az életben nem röhögtem ennyit...

S ha már Journey - a mai napon ünnepli születésnapját a Journey egyik tagja Ross Valory. Ezért az egyik kedvenc Journey dalom következik, címe Anyway You Want It:

S olvasói kérésre mai harmadik számunka  Black Sabbath dala, címe Neon Knights:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)