Hirdetés

Jó, hogy késik a PS3?

|

David Reeves szerint a Sony előnyére válhat a PS3 késleltetett európai megjelenése.

Hirdetés

"Mintha fogtunk volna egy szódás üveget, az elmúlt 6 hónapban folyamatosan ráztuk volna, és most, mikor majd kihúzzuk a dugót, nagyot fog robbanni." - mondta a Sony Computer Entertainment európai divízójának elnöke. Szerinte roppant hasznos volt számukra a halasztás, ugyanis sokat tanultak a tavaly novemberi japán és amerikai megjelenés óta. A cég 1 millió PS3-at ígért a pénteki európai rajtra, biztosítva ezzel, hogy nem csak az előrendelők jutnak majd hozzá a konzolhoz. Reeves-ék azt szeretnék, hogy bárki aki bemegy egy üzletbe és azt kérdezi "Kapható önöknél Playstation 3?", azt a választ kapja majd: "Igen".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)