Hirdetés

Jó éjt október tizenkettedikén, hétfőn.

|

Egy szó: Holnap. Na mi lesz holnap?

Hirdetés

Szép estét kívánok nektek ezen az esős hétfői napon - mert ma hidegünk volt (elvileg ez a "melegünk volt" ellentéte, nem? )

Rájöttem sokmindenre - már hetek óta tesztelem az olvasókat, vajon nézik-e a galériákat - kiderült, hogy nemigen. Ez végtelen szomorúvá tesz. Cserébe lássuk, mik voltak ma a sikertörténetek a GSO-n. Első az új előfizetői akciós hír lett (Resident Evil 5 powa), második helyre a játékok és a tanulás közötti összefüggést taglaló cikk került, míg harmadik a 15 pixeles Street Fightert értékelők és elvetők szóváltása lett.

Mai egyéb érdekességeink: későn került ki, de igen látványos a Dragon Age új, renderelt trailere, érdekes eszmecsere bontakozott ki a renderelt művészfilm, a Cable körül, míg az NTT Docomo szemmel irányítható eszközök kifejelsztésén dolgozik.

Ezeken kívül azért ma több trailer, és egyéb érdekes hír is kikerült az oldalra, azokat is olvassátok el legyetek szívesek.

Köszönjük szépen a mai aktivitást mindenkinek, és elvárunk benneteket holnap is, amikor a Gamestar PONTOSAN 10 éves lesz!

Ma esti zenei vendégünk Ronnie James Dio, dalának címe One Night in the City

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)