Hirdetés

Jó Éjt május huszonkettedikén, vasárnap

|

Tegnapra jósolták a világvégét, dehát nem lett belőle semmi.

Hirdetés

Holnap aki teheti, és szereti a zenekart, az menjen a Zöld Pardonba Heaven Street Seven koncertre, mert csak 400 forint a beugró, és elképzelhető hogy ez lesz az ottani utolsó koncertjük.

RG kolléga egy nagyon érdekes és izgalmas sorozatot indított, melyből öt részt már el is olvashattatok ma, és mivel ezek közül három a toplistán szerepel, berakom inkább mind az ötöt, nem olvasottsági sorrendben, hogy itt legyenek egy helyen:

Ezekkel nyomtuk 25 éve - 1986
Ezekkel nyomtuk 24 éve - 1987
Ezekkel nyomtuk 23 éve - 1988
Ezekkel nyomtuk 22 éve - 1989
Ezekkel nyomtuk 21 éve - 1990

A fenti összeállítás örömére ma a fenti évekből érkeznek számaink, elsőként következzen Madonnától az 1986-os Papa Don't Preach:

1987-ben alakult meg hazánk egyik legismertebb alternatív zenekara, akik tavaly sajnos feloszlottak, de számaik örökké megmaradnak a köztudatban és a történelemben. A Kispál és a Borz-ról van szó, jöjjön első albumukról a Forradalmár cimű szám:

A következő évben még biztos nem sejtették, hogy a mai kor emberei inkább riogatják egymást Rick Astley - Never Gonna Give You Up című számával, mindenesetre most Rickrollingtól mentesen következzen ez az örökzöld:

Sokminden történt Magyarországon 1989-ben, például megalakult a Tankcsapda, akik sikere ugyan manapság már nem töretlen, de régen voltak igen jó számaik. Érezték is, hogy Baj van, és ezt dalba is öntötték:

Elérkeztünk a mai nap utolsó taglalt évéhez, 1990-hez, nem is kívánom szaporítani a szót, hiszen gondolom már fáradtak vagytok, jöjjön Billy Joel és a We Didn't Start the Fire:

Jó éjszakát mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)