Hirdetés

Jó éjt április negyedikén, vasárnap.

|

A mai napra is jutott egy-két hír szerencsére, pedig ma húsvét vasárnapja van...

Hirdetés

Lássuk is gyorsan, mit kedveltetek ma a legjobban.

A mai legnépszerűbb hír azokról a gamerekről szólt, akik be akarják perelni a Sonyt egy új firmware miatt. Második az egyik slágertémánk let - a Modern Warfare 2: Stimulus Package vajon miért kerül ilyen sokba? Harmadik helyre a személyi számítógép atyjáról, Dr. Ed Robertsről készült megemlékezés került.

Mai dalaink magyar musicalekből származnak:

Elsőként megemlékezve arról, ami Nemesmedvesnél 65 éve történt egy dal a Valahol Európában című musicalből, Címe A Zene az Kell:

Egy régi musical klasszikus, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, innen következzék a Ringasd el Magad az LGT előadásában:

István a Király - kihagyhatatlan - a videóban 3 dal is elfért, köztük Bill Kapitány és Koppány is énekel majd:

Végezetül a végtelen tehetséges Tunyogi Bernadett énekel egy dalt a Sztárcsinálók című klasszikus magyar musicalből - Octavia dala:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)