Hirdetés

Jó éjt! 2012. 10. 24.

|

A mai nap az árkádversenyzésé volt. Találgatások, pletykák, de megjelenési dátumok és előzetesek is kerültek ma ki.

Hirdetés

Elkezdődött a ködös, nyirkos, hűvös reggelek sorozata, ami a hét közepét még kevésbé teszi tolerálhatóvá. De legalább azoknak, akiknek nem kell a napot előadásokon tölteni volt mit néznie, olvasnia. Az estét egyértelműen a versenyjátékok vitték el, igaz, nem a keményebb fajtából, de aki szereti az e-fajta versenyélményt, lesz miből válogatnia a közeljövőben.

Lássuk, hogy melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. Assassin's Creed III - Itt a búcsú ideje, jön a vigasság

2. Vasember 3 - Az első trailer

3. Geek Zodiákus - Te milyen játékos vagy a csillagok szerint?

Egy hideg estéhez, laza esti zenék passzolnak. Témától függetlenül, olyan számokat gyűjtöttem össze, amiket mostanában találtam, és még nekem is újak, viszont köszönő viszonyban sincsenek a mainstream kategóriával. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát kívánok.

General Ghost - New York Minute

SAIL - Awolnation

General Ghost - If Then

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)