Hirdetés

Jó éjt! 2012. 10. 07.

|

Újabb izgalmas hétvégén vagyunk túl, hiszen az alapvető hírek mellett rengeteg esemény történt.

Hirdetés

A száguldó cirkusz például újabb futamához érkezett, a szemfüleseknek korán kellett kelniük kedvenceik aktuális teljesítményének megtekintéséhez, de azok sem unatkozhattak, akik az énekesek versenyzését részesítették előnyben, hiszen szombat és vasárnap este is tehetséges emberek versenyeztek a döntőbe való kerülésért.

Mindezek mellett büszkén elújságolhatom, hogy sikeresen lezajlott a hétvégi családi eljegyzésem, a menyasszonykám szerint brillíroztam a jelenlévőkhöz intézett beszédemben és mindenki rendkívül jól érezte magát. Ha nem haragszotok meg érte, megosztok veletek egy képet eme nemes eseményről, ne vegyétek tolakodásnak, csupán szeretnék eldicsekedni életem egyik legjobb döntéséről.

 

A mai legnépszerűbb hírek pedig a következőek voltak:

1: Első képen a Rambo: The Video Game

2: Borderlands 2 - Mechromancer az őrület határán

3: Magyar játékszoftver-eladási toplista 2012. 39. hét

Jó éjszakát kívánok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)