Hirdetés

Jó Éjt! 2012. 01. 12.

|

Szokásomtól eltérően még a szerkesztőségből írom a jóéjtet, ilyen is ritkán fordul elő, de ilyen ez a lapleadási popszakma.

Hirdetés

Az offline leadás mellett sem feledkeztünk meg a GSO-ról, köszönet érte azoknak a kollégáknak akik helyettünk is tartják a frontot.

A mai nap egyes számú híre, a kínai Foxconn gyárakban történt incidensekről szólt, gyanítom nem egyedi, elszigetelt esetről van szó, azért ha bekapcsoljuk a konzolunkat gondoljunk azokra a szegény munkásokra, akik éhbérért rakják azokat össze és tegyük össze a két kezünket, hogy nem arra a környékre születtünk.

Második helyen végzett a Hitman hír, látszik, hogy az olvasók és a játékosok még mindig kíváncsian várják a 47-es ügynök további kalandjait.

Harmadik helyen a STALKER stáb viszontagságai és fogadkozásai végeztek, mi is szívesen játszanánk már az új résszel, higgyétek el.

Végezetül a szokásos Nightwish-Tarja kombóval kívánok mindenkinek nyugodalmas jóéjszakát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)