Hirdetés

Jeep Wrangler - Modern Warfare 3 Edition reklám, Budapesten forgatva

|

Ahogy a kollegák is mondták, ma MW3 nap van - tombol a marketing-gépezet a Modern Warfare 3 körül - ezúttal egy terepjáró a céltárgy.

Hirdetés

Ez már önmagában is érdekes, hogy egy úgynevezett "lifestyle", azaz életstílus luxuseszköz a "Call of Duty: Modern Warfare 3 Edition" nevet kapja.

Azon melegében el is képzeltem nagy, lila autókat, mint Sonic Generations Edition, esetleg Boeing 747-est, mint Hitman Edition és még folytathatnám millió példával... Elképesztő, mik vannak a világban. Ami miatt még érdekesebb a dolog, hogy ezt a reklámfilmet Budapesten forgatták a nyáron, s bár ezt nem reklámozzák sehol, azért megdobban egy picit érte a szív egy-két ismerős helyszínt felfedezve - Már csak egy Call of Duty: Modern Warfare 3 Budapest Edition kéne. Valaki? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)