Hirdetés

Játszható Starcraft II a BlizzConon

|

Szép lassan érkeznek a friss infók a Starcraft II-ről, amikoris a játékvilág egyik legismertebb csapata elárulta, hogy hamarosan a publikum is kipróbálhatja az aktuális verziót!

Hirdetés

Az idén augusztus 3-4 között megrendezésre kerülő BlizzCon show-n nyilvánvalóan több érdekesség is lesz. Nagyon sokan tudni vélik, hogy bejelentenek egy új World of Warcraft kiegészítést, sőt, akár magát a nagy Diablo III-mat is! Nos, ezek még mind csak találgatások, ám az már tuti, hogy a helyszínre látogató szerencsések játszhatnak majd a Starcraft II-vel. Nyilván ezzel egy időben ellepik majd a netet a kézikamerás felvételek - bármennyire is megpróbálja majd ezt megakadályozni a Blizzard :) Kiváncsian várom, hogy mindehhez képest mikor fognak majd kiadni egy játszható, letölthető, mindenki által kipróbálható demót...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)