Hirdetés

Játéktermeket épít az USA hadserege

|

Mérsékelten vált csak be az USA hadseregének legújabb ötlete, miszerint játékteremmel csalogatja a regrutákat.

Hirdetés

Elképzelt beszélgetés:

Sorozó Őrmester(kemény, de atyaian jóságos): Hejj, ídes öcsém! Látom nagyon megy neked ez a lövöldözés ezzel a pompás kis játékkal! Nem lenne kedved igaziból is halomra lőni a gonosz ellenségeket?
Ártatlan Átlag Tini(alapvetően világbéke, de azért atom az kell): Hű, de bizony, hogy lenne Sarge!

Az amcsikról már sokszor megállapítottuk, hogy nem teljesen komplett banda. Hadseregük legújabb bombasztikus ötlete nyomán azonnal beugrott az "Utolsó Csillagharcos" című film. Abban volt ugyanis az a sztori, hogy az idegenek lehelyeztek egy játékautomatát a földön, és aki végigtolta, az lett a galaxis megmentője. Úgy látszik Uncle Sam is megnézte a filmet, és jónak találta. A hadsereg ugyanis egy újfajta sorozóirodát nyitott - elsőként Philadelphiában - ahol is berendeztek egy hatalmas termet játszóháznak. Katonai járművek garmadája, óriási kivetítők, és valósághű játékpisztolyok várják a fiatalokat. A nem titkolt szándék, hogy minél több érdeklődőt rábeszéljenek: életük sokkal jobb lesz a hadsereg kötelékében. A terv egyelőre nem vált be,hiszen augusztus óta mindössze 35 emberke lett G.I., ami azért elég kevés. Sebaj, van ott pénz elég, mi meg kiváncsian várjuk a következő nagy marh...ötletet Amerikából.

 

army1.jpg
 
army2_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)