Hirdetés

Játékosan ismerkedhetsz az Unreal Engine 5-tel

|

Kezdőknek ajánlott sandbox szoftverrel jelentkezett az Epic Games, melyben az új motor összes izgalmas funkciója kipróbálható.

Hirdetés

A nagyobb fejlesztők már tavaly május óta babrálhatnak az Unreal Engine 5 grafikai motorral, ami egy komoly lépésnek ígérkezik a fotórealisztikus játékok irányába. Azóta pedig a közösség is fejest ugrott a technológiába, nemrég például egy látványos rajongói KoTOR-videón csodálhattunk meg az engine képességeit.

Most pedig egy új fejlesztői csomag futott be, melyet kifejezetten azért készített az UE5-öt gondozó Epic Games, hogy a kezdő fejlesztőkkel is megismertesse a következő generációs motor képességeit.

Hirdetés

A "haladó kezdőknek" szánt Stack-O-Bot Game Starter Kit az Unreal Engine 5 Early Access változatát prezentálja játékos és megközelíthető módon, a kísérletező kedvű érdeklődők mellett pedig akár a független fejlesztőknek is remek lehetőséget nyújthat az UE5-ös funkciók kipróbálására. A sandbox projekt egy egyszerűbb játékosvezérlőt, kibővíthető interakciós rendszert és szabadon kezelhető moduláris elemeket tartalmaz.

A Stack-O-Botból nem hiányoznak az Unreal Engine 5 legnagyobb attrakciói, mint például a Lumen megvilágítás, a részletességet felturbózó Nanite, a Meta Sounds audiostruktúrák és a World Partition kollaborációs rendszer. Bejelentkezés után itt lehet letölteni a szoftvert, amely egyaránt támogatja a windowsos és a maces fejlesztői platformokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)