Hirdetés

Játékmenetet is villant a sztárokkal telerakott Crime Boss: Rockay City új előzetese

|

Michel Madsen és Kim Basinger kóstolót adnak a Crime Boss hangulatából.

Hirdetés

Amikor a tavalyi The Game Awards során elindult a Crime Boss: Rockay City trailere, sokakat megcsapott a nosztalgia. Egyrészt a GTA: Vice City hangulatát idéző város miatt, másrészt az olyan sztároknak köszönhetően, mint Danny Trejo, Chuck Norris, Vanilla Ice, Danny Glover, Kim Basinger, Michael Rooker és természetesen a főszereplőt alakító Michael Madsen.

Az 505 Games és az Ingame Studios kooperatív FPS-ében a '90-es évek Floridájában kell majd bandatagokat toboroznunk és felépíteni egy új vállalkozást, azonban ez nem megy túl könnyen. 

Hirdetés

Decemberben már kaptunk egy hatperces gameplay videót, amelyben egy rablást láthatunk egy felhőkarcoló tetejéről leereszkedve, a fejlesztők új videósorozatának első részében viszont egy autópályán zajlik a bevetés, amelyet Michael Madsen és Kim Basinger vezetnek fel. A biznisz újjáépítése a cukorkaszállítmány visszaszerzésével kezdődik, de nem megy egyszerűen a dolog: 

A következő videóban már Vanilla Ice-é lesz a főszerep. Szerencsére már a játék megjelenésére sem kell sokat várni, március 28-án már jön is PC-re (Epic Games Store), PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)