Hirdetés

Japán konzol helyzet

|

Évek óta Japán az egyik legmeghatározóbb piaca a konzol gyártóknak, ám a frissen kikerült jelentések sokak szerint aggodalomra adhatnak okot.

Hirdetés

Egy új jelentés a Japán konzol eladások számszerű adataival mutatja be a jelenlegi konzol helyzetet Japánban. A Playstation 3 rendkívül gyengén szerepel, a január 14-el véget ért héten mindössze 25531 darabot tudtak értékesíteni, míg a Nintendo Wii gépeiből 93708 darab fogyott, ami a közvetlenül a rajt után mért 85000 darabos eladáshoz képest nem kis esésnek bizonyult, de még így is ez a legkelendőbb konzol az összes közül. A végére maradt a Microsoft Xbox 360 gépen, ami teljesítette a 2006-ra kitűzött 10 milliós eladást világ szerte, de a szigetországban mindössze 9000 darabot tudtak eladni belőle az említett héten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)