Hirdetés

Jamie Bell lesz az új Pókember?

|

Bár hivatalos nem erősítették meg, több forrás szerint is eldőlt, ki játssza majd a főszerepet a következő Pókember filmben.

Hirdetés

2012-ben tervezi a Sony érdekeltségébe tartozó Columbia Pictures bemutatni a The Amazing Spider-Man munkacímen futó alkotást, amellyel lényegében újraindítaná a sorozatot, ahogy Christopher Nolan is tette a denevéremberrel.



A horror műfajához visszatérő Sam Raimi helyett az a Marc Webb dirigálja majd a stábot, aki a (500)Days of Summer mozifilmen túl csak egy rövidfilmet és néhány videoklipet tud felmutatni. Majd meglátjuk, hogyan kezeli ezt a kihívást.
Hasonlóan sok múlhat a címszereplőn, akit egy Tobey Maguirenél fiatalabb színész személyében akartak megtalálni. A stúdió végül öt fiatal tehetségre - kit jobban, kit kevésbé ismerünk - szűkítette a kört. Ők Jamie Bell, Alden Ehrenreich, Frank Dillane, Andrew Garfield és Josh Hutcherson.



Közülük Jamie Bell tűnik pillanatnyilag a befutónak, aki 14 évesen a Billy Elliott cimű táncos filmdráma főszerepében tűnt fel először, s akit azóta egyebek mellett a King Kongban, a Dicsőség zászlajában, illetve a borzalmasan rossz Hipervándorban is láthattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)