Hirdetés

James Bond 22, alias Quantum of Solace infó és képáradat!

|

Végre kiderült, hogy 007 legújabb kalandjának mi lesz a címe: Quantum of Solace. Az új címhez új képek és új 007 csajok is dukálnak!

Hirdetés

Nagyon hardcore James Bond rajongók talán tudják is, hogy a cím honnan származik: a nyolcvanas évek trendjéhez hasonlóan, amikor a filmek producerei már kifogytak a regényekből, Ian Fleming novelláskötetét vették elő és az ott szereplő rövid kis novellák címeit használták fel. Ilyen volt például a For your eyes only, az Octopussy, a From a View to a kill, (amelynek csak az utolsó pillanatban változtatták meg a címét A View to Killre), The Living Daylights és most a Quantum of Solace is. Akik olvasták magukat a novellákat is, azok tudják, hogy minden egyes film megőrzött bizonyos elemeket az eredeti művekből - akár csak finom utalásokon (Octopussy), vagy a sztori teljes átvételén (The Living Daylights) keresztül is. Az eredeti Quantum of Solace Fleming összes művei közül az egyik „legfilozofikusabb" novella, amelyben Bond szerepe mindössze annyi, hogy egy unalmas Nassau-ban lévő partin meghallgat egy szomorú történetet és a végén megjegyzést tesz rá. Bár ez így leírva nyílván meglepően unalmas, de Fleming ebben a novellájában W Somerset Maugham stílusát próbálta alkalmazni...

Egyelőre még nem tudni, hogy a film mennyit vesz át az eredeti sztpriból (illetve a film történetéről is keveset tudni), viszont sokatokat talán az érdekel a leginkább, hogy milyen csajokat láthatunk majd. Nos, Olga Kurylenkko az egyik főszereplő, aki a Hitman filmben játszott és annak sikere után vált népszerűvé: itt egy Camille nevű femme fatale-t alakít, aki bosszúra éhes és Bonddal szövetkeznek, mivel a 007-es is bosszút akar állni az előző részben elszenvedett sérelmeiért. A másik női főszereplő Gemma Arterton, aki állítólag inkább kislányosabb karaktert játszik. Maga James Bond természetesen továbbra is Daniel Craig...

Érdekesség még, hogy Mathieu Amalric (akit a szívszorító és megdöbbentő Szkafander és lepke című filmben láttam nemrég, itt pedig egy autóban ülve láthatjuk) mégsem Blofeldet alakítja, hanem egy Dominic Greene nevű karaktert, úgyhogy elképzelhető, hogy mégis Vesper Lynd (az előző rész femme fatale-ja, Bond szerelme) elrabolt szerelme lesz, mint ahogy azt korábban kiszivárgott pletykákból lehetett hallani. Az biztos, hogy ő lesz Bond főellenfele ebben a filmben.

_i8g0101.jpg
 
_mg_0253.jpg
 
daniel_craig.jpg
 
mathieu_amalric.jpg
 
olga_kurylenko.jpg
 
_i8g0050.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)