Hirdetés

Jack Thompsont akár le is csukhatják!

|

A mostanában gamer körökben hírhedté vált floridai ügyész és játékellenes aktivista úgy látszik, nem válogatta meg a szavait a Bully per során, ugyanis olyan szavakkal illette a bíróságot, amelyért nemcsak a munkáját veszítheti el, hanem még börtönbe is kerülhet: olvashatjuk a Game Politics legfrissebb hírében.

Hirdetés

A letöltendő börtönbüntetés lenne a legkeményebb ítélet, amit Thompson kaphat, de a pénzbírság, az ügyészi munkától való időszakos, vagy végleges eltiltás igencsak várható az ellene felhozott vádak alapján. Thompson, ahogy meghallotta az ellene felhozott vádakat, azonnal jogi eszközökkel fenyegette meg Rondald Friedmant, a Miami District Court bíróját, aki a Bully

ügyben a Rockstar javára hozott ítéletet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)