Hirdetés

Jack Thompson bírósági botrány

|

Úgy tűnik, Thompson - egyelőre - megúszta a börtönbüntetést, ugyanis az esetét tárgyaló bíró egyszerűen nem bírta cérnával.

Hirdetés

"Hagyom, hogy Thompson valaki másnak a problémája legyen..." - kommentálta az ingerült bíró. Mivel az ügyre most már "ráharapott" a Take Two is, ezért egész biztosan találnak egy másik bírát.
A tárgyalás egyébként olyan szinten botrányos volt, hogy egy bizonyos ponton négy tagbaszakadt amerikai rendőrt kellett behívni, hogy Thompsont lenyugtassák. A játék-ellenes aktivista - aki lassan már csak volt ügyész - állítólag szünet nélkül lóbált valamilyen hatalmas transzparenst (amilyet tüntetéseken szoktak) és a bíró többszöri felszólítására ("Ha MÉGEGYSZER hozzányúl ahhoz az izéhez...") sem volt hajlandó abbahagyni.
Hab a tortán, hogy állítólag egy VIDEO is készült az Thompsonról (a tárgyalás napján), attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyta a lakását, amelyet azonnal megosztunk veletek, ahogy felkerül a netre, úgyhogy csekkoljatok vissza sűrűn a GSO-ra, mert bármelyik pillanatban megjöhet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)