Hirdetés

Új hírek a Jurassic Park játékról

|

El lehet felejteni a TellTale vicces és aranyos figuráit. Helyükbe a gyilkos tépőfogakkal megáldott dinoszauruszok lépnek.

Hirdetés

A tavalyi E3 óta nem sok mindent lehetett hallani a készülődő Jurassic Park pixelekbe ültetett kalandjáról, de most pár infómorzsa legördült a Game Informer asztaláról.


A produktum felveszi majd az első film történetfonalát, de ismerős arcokkal nem igazán fogunk találkozni - hacsak a dínók nem azok. A játékmenetet komolyan megihlette a PlayStation 3-ra megjelenő Heavy Rain. Ennek tükrében egy vérbeli kalandjátékot fognak felszolgálni nekünk a TellTale szorgos emberkéi, melyet akciókban gazdag eseményekkel és lassú karakterfejlődéssel fűszereznek meg. A Back to the Future-höz hasonlóan részekre bontva tervezik megjelentetni a matériát, mely öt egybefüggő epizódból áll majd. Pontos megjelenési dátumról sajnos még nem tudunk, de a madárkák egy őszi időpontról csicseregnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)