Hirdetés

Új GameStar ranglétra #3 - Rex felügyelő

|

Az új GSO lehetőségei korlátlanok! A hamarosan aktiválódó avatarok mellé rangokat is osztogatunk majd jókedvvel, bőséggel!

Hirdetés

Eddigi ranglétramászásunk kivétel nélkül magyar sorozatfőhősöket érintett, amely tendenciát sajnos most meg kell szakítanunk. Ranglétránk harmadik helyéről ugyan is származását tekintve egy osztrák filmcsillag köszön vissza ránk. Hogy szerintünk ki képes Vágási Ferit és Berényi Mikit is überelni? Nos, Rex felügyelő mindenképp.

Komissar Rex önmagában egy szeretnivaló jelenség. Egyrészt négy lába van, amit listánkról senki más nem mondhat el magáról, másrészt pedig szőrösebb, mint Gulius és én együttvéve. Persze leginkább belső tulajdonságai azok, amelyek titulussá emelték személyét itt az új GSO-n. Rex felügyelő a hűség mintaképe. Bár ugyan olyan gyakorisággal vált gazdát mint bundát, szerepe szerint gazdája az életének elválaszthatatlan része. A jövő Rex felügyelői azok a felhasználóink, akik kényszeres késztetést éreznek a GSO naponta többszöri látogatására, hogy átolvassák az újdonságokat, kommenteljenek, fórumozzanak, vagy hogy nézzenek valamit a GSTV-n, akik rajtunk kívül másfelé nem is szeretnek nézelődni. Ugyan akkor engedelmes, és mindig megfogadja a szerkesztők, valamint a moderátorok intelmeit, észérvek hiányában azokkal nem száll szembe. Sőt, extra adottságai révén a nyalás sem áll tőle messze. :)

Utóbbi persze poén, bár a szép szavakra azért rendre meglágyul a szívünk. Harmadik a sorban tehát Rex felügyelő, aki hűségével, tudásával és engedelmességével tökéletes cím lesz visszatérő olvasóinknak, akik már otthonosan mozognak nálunk, névről ismerik a szerkesztőket és a többi visszatérő kommentelőt, végül pedig a parttalan fikázás helyett inkább az építő kritika eszközeivel élnek. Vau!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)