Hirdetés

Izgalmas magyarításokkal indul február

|

Az egyiknek a Steam Deck-tulajok és a Skyrim-rajongók is örülni fognak.

Hirdetés

2022-ben elképesztő mennyiségű és javarészt kiváló minőségű magyarításokkal leptek meg minket a hobbifordítók, és nincs kétségünk afelől, hogy idén sem lesz ez másképp. Ennek alátámasztásaként a januárt rögtön a Borderlands 3-mal, a Dragon's Dogma Dark Arisennel és a Necromunda: Hired Gunnal indítottuk, a hónapot pedig olyan projektekkel fejeztük be, mint a F.E.A.R.3, a Lust From Beyond és a Rock of Ages mindhárom része. 

Bár ezúttal Divinity: Original Sin 2 vagy éppen Elden Ring szintű videojátékok most nem kaptak magyar feliratot, így sem indítjuk lagymatagon február havát, nagyon érdekes címek kaptak gondoskodást.

Hirdetés

Mielőtt azonban rátérnénk az aktuális felhozatalra, szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy a fordítók ezeken többnyire a szabadidejükben dolgoznak, és cserébe csak egy kis hálát várnak el, szóval egy köszönöm mindenképpen jár nekik. Aki ennél is többet szeretne tenni azért, hogy az anyanyelvén játszhasson, az a linkeken keresztül nemcsak letöltheti a munkájukat, de támogathatja is őket.

Az újdonságokért és frissítésekért pedig böngésszétek át az alábbi kínálatot: 

- The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Steam Deck) (Fordító: MorroHun Team)

- Kathy Rain (Fordítók: hamarfa, Hayako)

- The Works of Mercy (Fordító: Patyek)

- Haven Park (Fordító: Vinczei)

- Space Haven (Fordító: Heliximus)

- Civilization VI frissítés (Fordítók: ElCid, robinss4, Paradox Hungary)

- The Sims 4 frissítés (Fordítók: Csillagszem, Lajti, SA_Matt, Dee)

- Half-Life szinkron frissítés (Készítők: solidsnake2, zsomen, Half-Hun Team)

- Age of Empires II: Definitive Edition frissítés (Fordító: Eye)

- Oddworld: New 'N Tasty frissítés (Fordító: FEARka, Konyak78)

- Grounded frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


- Technobabylon frissítés (Fordító: warg)

- Hades frissítés (Fordítók: Perzonallica, TSL16b)

- The Sims 4 frissítés (Fordítók: Lajti, Dee)

- Potion Craft frissítés (Fordító: smithmarci)

Jó szórakozást kívánunk hozzájuk és köszönjük meg a fordítók munkáját! Ha esetleg letölthetővé vált olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)